Vi ses på Folkemødet 2016

 

Produktionsskoleelever afholder 17 events på Folkemødet sammen med politikere og andre prominente personer

Hør unge der ikke går den lige vej gennem uddannelsessystemet berette om undervisning og produktion i samarbejde mellem produktionsskoler, virksomheder og civilsamfund.

 

 

Hvad betyder det at blive anerkendt for en god arbejdsindsats?

Det vil elever fra produktionsskoler i Esbjerg, Aarhus, Randers og København give deres svar på gennem forskellige kreative events, som de selv står for på Folkemødet.

Kom og mød: Formand for Socialdemokraterne, Mette Frederiksen, tidligere kulturminister Marianne Jelved (RV), Anni Mathiesen (V), Torsten Gejl (Al), Trine Torp (SF), Jakob Sølvhøj (EL), Özlem Cekic og Lisbeth Zornig med flere, når de går i dialog med de unge.

Det hele foregår i vores eget hus bygget op i paller af elever fra Århus Produktionsskole.

 

Du kan læse hele programmet for Unge i Partnerskaber ved at klikke her.

 

 

Om projektet Unge i Partnerskaber

Nogle unge kan ikke gå den lige vej gennem uddannelsessystemet. For disse unge er der en anden vej: Produktionsskolerne.

Fire produktionsskoler er gået sammen om projektet: Unge i Partnerskaber, der arbejder målrettet med at udvikle tætte samarbejder med virksomheder, institutioner og foreninger om konkrete arbejdsopgaver ude i virkeligheden. Det er for eksempel når de unge transporterer møbler, støber cement, underviser i idræt eller arbejder i et lydstudie sammen med den verden, de skal møde efter skolen. Målet med partnerskaberne er, at de unge får netværk, lærer arbejdsplads- og foreningskultur og oplever direkte anerkendelse af deres indsats.

 

 

Kontakt

Chefkonsulent Klaus Goldschmidt Henriksen, SPUK

tlf.:  26 18 26 84  |  mail:  klaus@spuk.dk

 

... følg os på Twitter og Facebook