Unge i centrum på Folkemødet

Navnerunde foran 65 mennesker
Navnerunde foran 65 mennesker

Faglærer Kasper Wium fortæller
Faglærer Kasper Wium fortæller

Elever interviewes af lærer Joakim
Elever interviewes af lærer Joakim

Navnerunde foran 65 mennesker
Navnerunde foran 65 mennesker

1/10

billeder: Christian Ibsen, chib pressebureau

En særlig håndfuld elever - de faste studieværter - vil præsentere events, fortælle deres historier og interviewe de kendte og hinanden. Eleverne er af flere omgange blevet trænet i formidling, af journalist Lene Byriel, der har mange års erfaring med formidling og arbejde med unge.

 

Den seneste dag om formidling var Workshop-dagen, d. 19. maj i Aarhus, hvor hele projektets Folkemødet-team mødtes og trænede formidling for hinanden - 44 nuværende elever, 4 tidligere elever,13 lærere, samt SPUK. Eleverne høres på projektets stadeplads på staplads A2, på området Danchells Anlæg.

 

- Følg os på Twitter og Facebook.

 

- Læs også artiklen om Workshop-dagen d. 19. maj hos Århus Produktionsskole.

 

 

 

19. maj 2016

 

På Folkemødet på Bornholm samles hvert år landets klogeste eksperter og mest indflydelsesrige politikere for at diskutere politik. Uddannelsespolitik er altid et emne på programmet. De unges egne stemmer er dog sjældent at høre på Folkemødet.

I 2016 laver vi om på det!

 

Projektet, Unge i Partnerskaber, lægger særligt vægt på, at de unge selv kommer til mikrofonen. Kun de unge selv kan fortælle om deres liv i uddannelsessystemet og deres hverdag på produktionsskolerne. På vores stadeplads afholder vi 17 events i løbet af de 4 dage, og eleverne spiller en central rolle i dem alle.

 

Se vores program her.