1/13

11. juni 2015  Partnerskabet var naturligvis repræsenteret på dette års Folkemøde i Allinge på Bornholm.

Elever fra Århus Produktionsskole, Randers Produktionshøjskole og Den økologiske Produktionsskole i København blev i Produktionsskolernes telt på Kæmpestranden interviewet af Morten Smidstrup LO, Jan Bauditz KL, og Axel Hoppe, Produktions-skoleforeningen.

Mange folkemødegæster lagde vejen forbi teltet torsdag kl. 16.00 og lyttede til elever og faglæreres fortællinger om partnerskabs-projektet, samtidig med de kunne nyde ØKO’s lækre hjemmebagte kage.

Dagen igennem havde eleverne delt løbe-sedler ud på hele pladsen, og for at tiltrække endnu mere opmærksomhed til arrange-mentet, havde Randers deres transportable 3D printere med, hvorfra de printede visitkort til Folkemødets gæster.

Tak til elever, lærere, interviewere og gæster i teltet for en rigtig god dag og tak til Produk-tionsskoleforeningen for lån af telt og teknik til arrangementet.

Klaus, Jon og Wenche 

SPUK

Sol og god stemning på klipperne…

Mange folkemødegæster lagde vejen forbi teltet torsdag og lyttede til elever og faglæreres fortællinger om partnerskabsprojektet, samtidig med de kunne nyde ØKO's lækre, hjemmebagte kage.

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

RING TIL:

T: +45 26 18 26 84

F: +45 22 72 29 19