23. nov. 2015  På Adventure, Randers, har man sagt ja til at indgå i et projekt fra Dansk Folkehjælp, som kaldes “Livsmester”.

KUU elever (Kombineret Ungdoms Uddannelse) skal lære at planlægge, igangsætte og evaluere projekter, som har med børn og unge at gøre, da uddannelsen i høj grad stiler mod en videreuddannelse som f.eks. pædagog, naturpædagog etc.

Projektet handler om at få kontakt til socialt udsatte børn og unge, i alderen 8-14 år, og få dem introduceret til byens foreningsliv.

Camilla, Jannick og Maria, er KUU´er og tilknyttet Adventure-værkstedet. De har igennem projektet startet en ”Naturklub” op, som hver onsdag mødes på Nordre Fælled. Her laver de forskellige ting med børnene. De møder på Produktionsskolen mandag og tirsdag, hvor de planlægger, hvad der skal ske i klubben onsdag. Onsdag får de samlet op på tingene inden de går i gang med selve klubben, som er fra 16-18. Torsdag og fredag er der undervisning og evaluering.

Projektet kører frem til december 2016.
 

Læs mere: http://ipaper.ipapercms.dk/…/Folkehjaelpen/Folkehjaelpen120/

Projekt Livsmester…

"Det er sjovt og spændende at stå selvstændigt, med så stort et projekt, og vi synes at det er utrolig lærerigt at arbejde med børnene. Det er fedt, når man kan se at der sker en udvikling og at børnene udvikler nye venskaber med hinanden".

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

RING TIL:

T: +45 26 18 26 84

F: +45 22 72 29 19