Eleverne lærer kokkerere, servere, anrette og at stå bag kassen. Når der laves mad, skal der både planlægges menu og fordeles dagens arbejdsopgaver. Når der severes og ekspederes, skal der snakkes med kunder og tages imod bestillinger og holdes styr på regnskabet. Derudover lærer eleverne generelt om ansvar, samarbejde, oprydning, køkkenhygiejne, og hvordan det føles, at andre er afhængige af én.

 

Faglærere: Charlotte Jacobsen og Jonas Finnich Pedersen

GASTRONOMI

- et partnerskab mellem Den Økologiske Produktionsskole, Nørrebro United og Københavns Fødevarefællesskab

 

 

I den gamle Havremarkens skole kører det mangesidede samarbejde på Husumgade 44 med den lokale fodboldklub Nørrebro United og med foreningen Købenavns Fødevarefællesskab.

 

Køkken-linjen laver mad til blandt andet fodboldklubbens medlemmer og tilknyttede og sælger det i køkkenets eget Folkekøkken. Desuden laver køkkenet med til foreningen Fødevarefællesskabets medlemmer. Begge dele skaber et lokalt samlingspunkt for beboerne på Nørrebro, som eleverne tager del i. Her møder eleverne diverse typer af folk - fra unge akademikere fra det bæredygtigt orienterede Fødevarefællesskab til de mindre privilegerede borgere fra Folkekøkkenet.